Kushtetuta e Shqiperise
E.Hajdini
1.1 Varies with device
Kushtetuta e Shqipërisë për pajisjet Android. Ky program është falas për tu shkarkuar

- Kushtetuta e plote e azhornuar ne vitin 2015
- Search i optimizuar
- Ndryshim i madhesise dhe ngjyrës se shkrimit
- Regjistrimi i Bookmarkeve
- Opsioni Dite-Nate

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.1 and up

...more ...less