Lutjet e Sherimit
Xhamia-Fier
1.0 Varies with device
Kjo është shkurtesa nga libri im “Dhikri, lutjet dhe shërimi me rukje nga Kurani dhe Suneti”, e kam shkurtuar në të pjesën e lutjeve që të jetë më i lehtë përdorimi i tij, si dhe ia shtova kësaj rukjen dhe vlerat e dobishme, me lejen e Allahut të Madhërishëm.

Duate jan mburoja e muslimanit.

Burimet e duave jane permbledhur nga Kurani dhe hadithet e Profetit Muhamed Alejhi selam.

Hadithet e Buhariut , Muslimit

Programi ju mundeson zmadhimin e tekstit dhe ruajtjen e faqeve te preferuara.

Asnjë aplikacion nuk zëvendëson librin- Ju ftojmë ta merni edhe atë.

KJo ESHTE shkurtesa nga books im "Dhikri, lutjet dhe shërimi me rukje nga Kurani dhe Suneti", and kam shkurtuar në të pjesën and lutjeve QE Jete të më i Lehte përdorimi the tij, dhe ia is shtova kësaj rukjen dhe vlerat and dobishme, me lejen and Allahut të Madhërishëm.

Tified jan mburoja and muslimanit.

Burimet and duave jane permbledhur nga Kurani dhe hadithet and Profetit Muhamed Alejhi selam.

Hadithet and Buhariut, Muslimit

Programi ju mundeson zmadhimin and tekstit dhe ruajtjen and faqeve you preferuara.

Asnjë aplikacion nuk zëvendëson librin- Ju ftojmë ta Merni EDHE ATE.

Content rating: Everyone

Requires OS: 1.6 and up

...more ...less