Vlera e Xhumase
Xhamia-Fier
2.3 Varies with device
Zoti ynë thotë në Kuranin famëlartë: “O ju që keni besuar, kur të thirret ezani i ditës së xhuma, nxitoni atje ku përmendet emri i Zotit, lëreni shitblerjen, është më mirë për ju nëse me të vërtetë e kuptoni diçka të tillë”. (El Xhumuah: 9)


Programi ju mundeson zmadhimin e tekstit dhe ruajtjen e faqeve te preferuara.

Surja El-Kehf, exhuma, salavate, e premte, shqip, arabisht, me shkronja latine,

Zoti YNE thote nė Kuranin famëlartë: "O ju QE keni besuar, kur të thirret ezani the DITES së xhuma, nxitoni atje ku përmendet Emri i Zotit, lëreni shitblerjen, ESHTE më sight model ju Nese me të vërtetë and kuptoni Dicka të Tille". (El Xhumuah: 9)


Programi ju mundeson zmadhimin and tekstit dhe ruajtjen and faqeve you preferuara.

Surja El-Kehf, exhuma, salavate, and Premte, shqip, arabisht, Latin shkronja me,

Content rating: Everyone

Requires OS: 1.6 and up

...more ...less