Semundja dhe ilaci
Xhamia-Fier
1.3 Varies with device
Një prej librave më të dobishëm të Imam Ibn Kajimit. Përgjigje e mjaftueshme për atë që synon shërimin.

Per semundjet trupore dhe shpirterore, te ky liber do te gjeni shume keshilla te dobishme qe cdo musliman duhet ti praktikoj ne jeten e perditshme .

Keshilla te shumta nga kurani dhe hadithet.

Ky liber eshte udhezim per jeten e muslimanit

Programi ju mundeson zmadhimin e tekstit dhe ruajtjen e faqeve te preferuara.

Asnjë aplikacion nuk zëvendëson librin- Ju ftojmë ta merni edhe atë.

Një prej librave më të të dobishëm Imam Ibn Kajimit. Përgjigje and mjaftueshme ATE QE Synon shërimin.

For semundjet trupore dhe shpirterore, you ky liber do you gjeni shume keshilla you dobishme q cdo musliman Duhet you praktikoj it jeten and perditshme.

Keshilla you shumta nga Kurani dhe hadithet.

Ky liber eshte udhezim for jeten and muslimanit

Programi ju mundeson zmadhimin and tekstit dhe ruajtjen and faqeve you preferuara.

Asnjë aplikacion nuk zëvendëson librin- Ju ftojmë ta Merni EDHE ATE.

Content rating: Everyone

Requires OS: 1.6 and up

...more ...less