Писмо до Филип Тотю
Books Forge
1.1.4 6.4mb

Books Forge дава възможност на читателите да свалят безплатно приложения с безплатна литература от поредицата "Българска класика". Целта е да се улесни достъпа на учениците до учебна литература и възможността да се четат произведенията във всеки удобен момент. Може да разгледате останалите книги в нашия Google Play профил.

За да ползвате приложението не е необходимо да сваляте допълнителен четец. Всяко произведение е самостоятелна апликация. Вие преценявате кое от тях да оставите на телефона си или кое да изтриете. Целим да дадем възможността на хората да разполагат с библиотека от любимите си български произведения.

Books Forge запаметява до коя страница сте стигнали, можете да споделите любим цитат, има възможност за избор между дневен и нощен режим и сила на подцветката, шрифт и големина и можете да преминавате от една глава в друга по избор от съдържанието.

На 6 януари 1848 в Калофер се ражда Христо Ботйов Петков. Сякаш в нашата история всичко за тази личност вече е казано, но все пак редно е да отбележим, че на тази дата съдбата награждава народа ни с една титанична личност, която ще остави следа не само в българската, но и в световната история. Не са чак толкова много българите, които са световно признати заради своя талант и героизъм. Още по-малко са тези, които са получили своето признание в тъмните години на турското иго.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less