Да се завърнеш в бащината къща
Books Forge
1.2.1 6.4mb

Books Forge дава възможност на читателите да свалят безплатно приложения с безплатна литература от поредицата "Българска класика". Целта е да се улесни достъпа на учениците до учебна литература и възможността да се четат произведенията във всеки удобен момент. Може да разгледате останалите книги в нашия Google Play профил.

За да ползвате приложението не е необходимо да сваляте допълнителен четец. Всяко произведение е самостоятелна апликация. Вие преценявате кое от тях да оставите на телефона си или кое да изтриете. Целим да дадем възможността на хората да разполагат с библиотека от любимите си български произведения.

Books Forge запаметява до коя страница сте стигнали, можете да споделите любим цитат, има възможност за избор между дневен и нощен режим и сила на подцветката, шрифт и големина и можете да преминавате от една глава в друга по избор от съдържанието.

Вероятно са малко хората, които знаят, че елегията "Да се завърнеш в бащината къща" на Димчо Дебелянов е написана непосредствено след смъртта на неговата майка. Самият текст не подсказва за това. Стиховете сякаш са нежно послание към живата и вечно чакаща сина си майка. За поета тя не може да умре, защото тя е вечното спасение на детето. Майчината обич е най-чистата форма на любов, а любовта е вечна!

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less