Бутилка с бръмбари от Бали
Books Forge
1.2.1 8.4mb

Books Forge дава възможност на читателите да свалят безплатно приложения с безплатна литература от поредицата "Българска класика". Целта е да се улесни достъпа на учениците до учебна литература и възможността да се четат произведенията във всеки удобен момент. Може да разгледате останалите книги в нашия Google Play профил.

За да ползвате приложението не е необходимо да сваляте допълнителен четец. Всяко произведение е самостоятелна апликация. Вие преценявате кое от тях да оставите на телефона си или кое да изтриете. Целим да дадем възможността на хората да разполагат с библиотека от любимите си български произведения.

Books Forge запаметява до коя страница сте стигнали, можете да споделите любим цитат, има възможност за избор между дневен и нощен режим и сила на подцветката, шрифт и големина и можете да преминавате от една глава в друга по избор от съдържанието.

„Бутлка с бръмбари от Бали” потапя чиателите в действителността на о. Бали. Книгата представлява разказ от първо лице за преживяванията на автора на един от най-красивите острови на света. Тя има не само художествена стойност, но и дава интересна и подробна информация за религията, обичаите и традициите на острова. От нея ще разберете повече за местната кухня, за това в какво вярват балийците, как се извършват погребенията на Бали и още много други подробност и особености, свързани с местната култура.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less