Чудовището от Рокайла
Books Forge
1.2.1 8.2mb

Books Forge дава възможност на читателите да свалят безплатно приложения с безплатна литература от поредицата "Българска класика". Целта е да се улесни достъпа на учениците до учебна литература и възможността да се четат произведенията във всеки удобен момент. Може да разгледате останалите книги в нашия Google Play профил.

За да ползвате приложението не е необходимо да сваляте допълнителен четец. Всяко произведение е самостоятелна апликация. Вие преценявате кое от тях да оставите на телефона си или кое да изтриете. Целим да дадем възможността на хората да разполагат с библиотека от любимите си български произведения.

Books Forge запаметява до коя страница сте стигнали, можете да споделите любим цитат, има възможност за избор между дневен и нощен режим и сила на подцветката, шрифт и големина и можете да преминавате от една глава в друга по избор от съдържанието.

Необикновен стържещ шум стигна до слуха му. Какво, по дяволите, беше това? Любопитството надделя и той направи още няколко крачки. Постепенно очите му свикнаха с мрака и той съгледа очертанията на замъка. Промъкна се до каменната стена и се притисна в нея. По-добро място за наблюдение не можеше да намери. На всичко отгоре заваля и дъжд. Започна да святка и да гърми. Той се наведе и клекна зад един каменен блок. Гласовете на брега станаха и по-припрени. Стържещият шум се засили. Чуха се бързи стъпки и някой влезе в микробуса. Запали мотора и с него — фаровете. Светлините им прорязаха две успоредни пътеки по езерната повърхност. И дъхът на Андреев спря. Не можеше да повярва на очите си. Колкото и невероятно да му се струваше, но Ласи, чудовището на езерото Лако, ръмжейки, се приближаваше към брега. Малка грозна глава, високо вдигната над водата. Двете гърбици, които беше виждал по снимките на „Таверна Ласи”, послушно я следваха. Стържещото ръмжене се сля с мотора на фолксвагена и след малко спря.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less