Черни рози
Books Forge
1.2.1 8.0mb

Books Forge дава възможност на читателите да свалят безплатно приложения с безплатна литература от поредицата "Българска класика". Целта е да се улесни достъпа на учениците до учебна литература и възможността да се четат произведенията във всеки удобен момент. Може да разгледате останалите книги в нашия Google Play профил.

За да ползвате приложението не е необходимо да сваляте допълнителен четец. Всяко произведение е самостоятелна апликация. Вие преценявате кое от тях да оставите на телефона си или кое да изтриете. Целим да дадем възможността на хората да разполагат с библиотека от любимите си български произведения.

Books Forge запаметява до коя страница сте стигнали, можете да споделите любим цитат, има възможност за избор между дневен и нощен режим и сила на подцветката, шрифт и големина и можете да преминавате от една глава в друга по избор от съдържанието.

"Черни рози" е сборник от стихотворения в проза на Елин Пелин. Из заглавията ще намерите: "Кошмар", "Кукумявка", "Анемичната книга", "Съдба", "Чучулига", "Орловото перо", "Леките морски вълни", "Орисници", "Една крава", "Забравена песен", "Приказка", "Сиромашията", "Скорците", "Старият град", "Любов", "Шипка", "Рози", "Неизвестното", "Иманяри", "Лято", "Куче", "Лятна буря", "Безполезна чешма", "Хризантеми", "Безрадостни", "Погледи", "Мъртвото поле", "Самотни дървета", "Въпроси", "Малка повест"

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less