Хоро
Books Forge
1.2.1 6.6mb

Books Forge дава възможност на читателите да свалят безплатно приложения с безплатна литература от поредицата "Българска класика". Целта е да се улесни достъпа на учениците до учебна литература и възможността да се четат произведенията във всеки удобен момент. Може да разгледате останалите книги в нашия Google Play профил.

За да ползвате приложението не е необходимо да сваляте допълнителен четец. Всяко произведение е самостоятелна апликация. Вие преценявате кое от тях да оставите на телефона си или кое да изтриете. Целим да дадем възможността на хората да разполагат с библиотека от любимите си български произведения.

Books Forge запаметява до коя страница сте стигнали, можете да споделите любим цитат, има възможност за избор между дневен и нощен режим и сила на подцветката, шрифт и големина и можете да преминавате от една глава в друга по избор от съдържанието.

Романът „Хоро" не очертава параметрите на един завършен, съществуващ в своето относително равновесие свят, той не тьрси крайни отговори, а най-вече поставя въпроси. И тези въпроси в целия текст остават без отговор. В този смисъл творбата е изцяло провокативна. Без да е открито публицистична и декларативна, тя постоянно пита. И в тези свои безконечни питания се превръща в творба-въпрос - въпрос за смисъла на човешкото съществуване.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less