Песен за човека
Books Forge
1.2.1 6.5mb

Books Forge дава възможност на читателите да свалят безплатно приложения с безплатна литература от поредицата "Българска класика". Целта е да се улесни достъпа на учениците до учебна литература и възможността да се четат произведенията във всеки удобен момент. Може да разгледате останалите книги в нашия Google Play профил.

За да ползвате приложението не е необходимо да сваляте допълнителен четец. Всяко произведение е самостоятелна апликация. Вие преценявате кое от тях да оставите на телефона си или кое да изтриете. Целим да дадем възможността на хората да разполагат с библиотека от любимите си български произведения.

Books Forge запаметява до коя страница сте стигнали, можете да споделите любим цитат, има възможност за избор между дневен и нощен режим и сила на подцветката, шрифт и големина и можете да преминавате от една глава в друга по избор от съдържанието.

„Песен за човека” е написано след споровете, които Вапцаров водил с представителите на буржоазната интелигенция. Той винаги е поддържал тезата, че капиталистическото общество създава груби страсти у човека, но този човек може да бъде превъзпитан от прогресивната среда. За Вапцаров човешкият живот е най-висша ценност. Към човека той се отнася с преклонение, с вяра в неговите възможности да твори, да се променя и да променя света около себе си.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less