Knjižni klub Partner
PIRS
1.0.1 0.0mb

Dolga je pot, ki smo jo že prehodili skupaj in veselimo se novih korakov, dobrih in zanimivih knjig ter zadovoljnih bralcev. Da bi vam olajšali pregled nad knjigami, ki so v ponudbi prvič, smo se tokrat odločili za malce drugačno predstavitev knjižne ponudbe v tiskani in pdf obliki. Več kot 100 novosti smo zbrali v posebnem katalogu Listi rumenijo, knjige življenje zlatijo. Še vedno pa vas vabimo, da pregledate tudi ponudbo kataloga Od cveta do cveta se znanje obeta, v katerem najdete mnogo klubskih uspešnic. Na spletu so novosti označene kot doslej – z ikono »Novost«.

Ste ljubitelji kuharic? Potem vas bo z recepti navdušila nova – Dva požrešna Italijana. Izvirne recepte izpod peresa našega avtorja s področja ribiške kulinarike boste našli v knjigi Športni ribolov in ribje jedi, domače jedi s Krasa v pravi etnološki zakladnici Okusi Krasa.

Hrana za zdravje je vodnik po zdravilnih lastnostih hrane. Modrosti prehranjevanja vzhodne in zahodne civilizacije so tu dopolnjene z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Zbranih je več kot 600 jedi in receptov za zdrave ljudi, in takih, ki delujejo kot zdravilo za odpravljanje različnih težav pri akutnih in kroničnih boleznih.

Živimo v času, ko se mnogi srečujete z izgorelostjo. Njeno pojavnost, vzroke in načine, kako jo premagati, predstavlja avtor v knjigi Izgorelost – Burnout. Za sproščanje in oddih vam predlagamo knjige popularnih avtorjev, kot so Jennifer Crusie, Nora Roberts, Linda Howard, Phillip Margolin, Jo Nesbø ali Lee Child; po galerijah se lahko sprehodite s pomočjo knjige Najvplivnejši slikarji sveta ali obiščete spletno stran www.masterart.si, kjer si oglejte izvirna dela in naročite reprodukcije več kot 55 svetovno priznanih slikarjev; otroci in prijatelji bodo veseli vaše družbe in sproščenosti ob družabnih igrah za odrasle in otroke.

Prijetne ure v dobri družbi!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less