AKR
Clanbird Apps
1.2 Varies with device
Aleanca Kosova e Re kandidon per Zgjedhjet Lokale 2013
Njoftohuni më për së afërmi me kandidatët e AKR në Komunën tuaj

Aleanca Kosova e Re, është Parti Politike me orientim liberal-demokratik, e cila vepron konform me ligjin dhe synon realizimin e Programit Politik të saj.
Emërtimi i plotë i Partisë është “Aleanca Kosova e Re”.
Emërtimi i shkurtër i Aleancës Kosova e Re është “AKR”.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less