Birrou Advocatenkaantoor Roerm
appsxxl
1.2.27.1188 Varies with device
‘Uw belang is mijn belang’

Advocatenkantoor Birrou is gevestigd in een stijlvol en gemakkelijk te bereiken pand tegenover het gerechtsgebouw te Roermond. Het kantoor biedt betaalbare rechtshulp voor particulieren en bedrijven aan. Rechtzoekenden die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand, zijn slechts de eigen bijdrage verschuldigd.Advocatenkantoor Birrou garandeert u een maximale inspanning, ongeacht of u een betalende cliënt bent of niet. Dit kantoor onderscheidt zich door een meer informele doch uiterst professionele werkwijze. Voor u als cliënt betekent het dat u zich meer op uw gemak voelt, tegelijkertijd wordt u geadviseerd door een advocaat die de expertise en ervaring in huis heeft om u te helpen met uw zaak. Hierbij wordt de complexiteit van wetgeving en jurisprudentie vertaald naar helder en begrijpelijk Nederlands. Om deze reden kan Advocatenkantoor Birrou zich zonder schroom een laagdrempelig kantoor noemen.

Een extra troef is het uitgebreid professioneel netwerk van deskundige relaties waar Advocatenkantoor Birrou toegang tot heeft. Dit zijn relaties zowel binnen als buiten de advocatuur alsook binnen en buiten Nederland.

Interessant voor u om te weten is dat Advocatenkantoor Birrou een landelijke praktijk voert en daarmee cliënten door heel Nederland bijstaat.Gratis kennismakingsgesprek

Maak vrijblijvend telefonisch een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Het gesprek vindt in eerste instantie plaats op kantoor. Wegens omstandigheden en in overleg kan het kennismakingsgesprek zelfs bij u thuis of bij uw bedrijf plaatsvinden. Advocatenkantoor Birrou is u graag tot dienst.Uiteraard voldoet Advocatenkantoor Birrou aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Orde van Advocaten.
Gratis open spreekuur!
Elke woensdagavond tussen 17:00 - 19:30 uur.

Gratis rechtsbijstand!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.1 and up

...more ...less