Hạt giống tâm hồn tập 2
Dasdragon
1.0 Varies with device
Một thày giáo lớn tuổi đã kể lại cuộc thi mà có lần ông được mời làm giám khảo. Mục đích của cuộc thi là tìm xem đứa trẻ nào có lòng quan tâm đến người khác nhất. Người đoạt giải cuộc thi này là một cậu bé mới bốn tuổi.
Gần nhà cậu bé có hai vợ chồng già luôn yêu thương và nương tựa lẫn nhau. Cho đến một ngày kia khi bà cụ qua đời, ông cụ đau buồn khôn xiết. Nhìn thấy ông cụ đau đớn, cậu bé đi qua nhà và leo vào ngồi trong lòng ông cụ, và cứ ngồi yên ở đó. Khi mẹ cậu bé hỏi cậu đã nói gì để an ủi ông cụ, cậu bé trả lời:
- Con chẳng nói gì cả, con chỉ giúp cho ông khóc được thôi mà.

An old teacher recounted contest once he was asked to judge. The purpose of the contest was to find kids who would most interest to others. The winner of this contest is a new four-year-old boy.
Near the boy with the old couple loving each other and lean. Until one day when the woman died, the man cry immense. Seeing the man in pain, he went through the house and climbed to sit in his lap, and just sat there. When his mother asked what he had to say to comfort the old man, he replied:
- I did not say anything, I just helped him cry that.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.1 and up

...more ...less