kamus bahasa inggeris melayu
As-Sirat Zoxcell's Islamic Apps
1.4 Varies with device
English Offline moden kepada kamus Melayu dengan periksa ejaan! Kamus ini membantu anda untuk mencari dengan cepat untuk Bahasa Inggeris ke Bahasa Melayu. Bilangan perkataan disediakan untuk carian dalam kamus online ini, telah mencapai 40,000 dan masih berkembang. Di samping menyediakan anda padanan perkataan Melayu untuk carian anda, kamus Melayu juga memberikan anda perkataan Melayu yang berkaitan dengan sebutan mereka.

Jika anda sedang belajar Bahasa Inggeris dan anda ingin tahu makna di Malaysia, maka program ini adalah untuk anda. A Bahasa Inggeris lengkap offline kepada jurulatih Malaysia. Anda boleh mencari apa-apa perkataan dan kemudian klik pada untuk membaca / belajar makna dalam bahasa Melayu.

Ciri-ciri aplikasi ini ialah:
> Layout adalah sangat mudah dan berguna
> Teks kepada ciri ucapan menambah, mendengar sebutan perkataan
> Bolehkah bookmark perkataan yang diingini, kemudian boleh memadam / menyembunyikan atau menunjukkan kepada mereka
> Boleh lihat sejarah carian anda
> Warna teks boleh ditukar untuk dipadankan dengan mata anda dan ingin
> Saiz Teks juga laras untuk muat pada skrin peranti anda
> Bolehkah membersihkan Sejarah
> Bolehkah Reset kepada tetapan lalai
> Data maksimum digunakan
> Anda boleh menggunakan ia sebagai Thesaurus juga

Kamus terbaik Melayu untuk pelancong, Mans perniagaan, pemain, pelajar, kanak-kanak, guru-guru, pelajar, lelaki dan perempuan yang akan digunakan pada android telefon pintar.

cuba aplikasi kami yang lain; melayu quran, waktu solat, lumba kereta, basikal turbo, serangan sniper, penembak, hadith Bukhari, hadith muslim, pemain video terima kasih untuk maklum balas dan penilaian anda.

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less