Ebooks Doxologia
Digibooks4All
2.0 Varies with device
ebooks.edituradoxologia.ro este un serviciu creat de Editura DOXOLOGIA a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei pentru a veni în întâmpinarea celor care călătoresc des, se află în afara granițelor țării şi poartă cu sine dorul de carte creștin ortodoxă autentică şi, de asemenea, celor care preferă lectura pe diferite dispozitive electronice, facilitându-le atât achiziţionarea cărţilor religioase, dar şi lecturarea lor, cărţile fiind astfel mult mai aproape de cititori.

În librăria online Ebooks DOXOLOGIA veţi găsi cărţi de teologie şi spiritualitate, credinţă ortodoxă, poezie şi proză creştină, noi apariţii editoriale şi cărţi digitale gratuite.

Cărţile digitale pot fi achiziţionate în formatele PDF şi EPUB, formate compatibile cu toate dispozitivele de tip e-Reader, tablete, smartphones, Android, Ipad, Iphone, şi calculatoare PC/Mac. Librăria digitală a Editurii Doxologia asigură o interfaţă prietenoasă şi simplu de utilizat, cărțile ajungând la cititori într-un timp extrem de scurt.

Instrucțiuni pentru cumpărarea și descărcarea unei cărți pe telefon sau tabletă ANDROID
Din Magazinul Google Play descărcaţi (Gratuit) aplicaţia MyebookDoxologia. După instalarea acesteia, deschideţi-o şi mergeţi la Setări/Settings în aplicaţie. Acolo selectaţi Activare Id Adobe şi tastând Id-ul Adobe şi Parola personale efectuaţi autorizarea dispozitivului. În continuare, de la Setările aplicaţiei faceţi Login în librăria de cărți digitale a Editurii Doxologia tastând datele contului (username/password) pe care le-aţi definit. După care puteti cumpăra cărțile digitale preferate, urmând pașii solicitați de aplicație.

Vă aşteptăm în librăria de cărți digitale Doxologia!
url: ebooks.edituradoxologia.ro
Iaşi, str. Cuza Vodă, nr. 51
tel. 0232 216 693
fax. 0232 216 694
e-mail: ebooks.doxologia@gmail.com
url: www.edituradoxologia.ro

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less