Takvimi-Shqip-Quran-Hadith
Dupluss
1.9 Varies with device
The most beautiful and useful app.
- Features
• Accurate prayer times based on your current location with multiple settings available (angles)
• Daily Verse from KUR'AN
• Daily Hadith
• Daily Quote
• Daily Picture
• Daily Supplication
• Daily Name Of Allah
• Notifications - Activate the notifications in order to be informed when it is time, so that you won’t miss any prayer.

- NOTES
• If you feel that the app is giving you wrong prayer times, it is most likely related to your settings.
• If you find a bug or need our help, please write to us

- FOLLOW US FOR MORE UPDATES
http://facebook.com/MuslimDailyTreasure

______________________________________________________________________________________________

Muslim Daily Treasure - Nisni ditën tuaj me gjëra të dobishme

Muslim Daily Treasure është aplikacion inovativ për paisjet mobile Android, për të nisur ditën me gjëra të dobishme, me përmbajtje islame.

Përpos kohëve të namazit (takvimit) me një paraqitje grafike impresive, aplikacioni ka edhe këto tipare:
- Ajeti i ditës
- Hadithi i ditës
- Thënja e ditës
- Foto e ditës
- Lutja e ditës
- Emri i Allahut (çdo ditë veçimi i një emri të Allahut, nga emrat e Tij të bukur)
- Njoftime dhe përkujtime për ngjarje të caktuara (për ditën e xhuma)

Aplikacioni përkrahë gjuhët shqip dhe anglisht.

Mundësi të gjëra për modifikim personal të njoftimeve, korrektim të lajmërimeve për kohë të namazit sipas lokacionit tuaj, korrektim të kohëve të lajmërimeve të përkujtimeve, etj.

Përkujtimi bënë dobi, e kur është nga dikush që nuk harron t'ua përkujtoj (si Daily Treasure) vetë përdorimi i tij është shkak për dobinë.

- FOLLOW US FOR MORE UPDATES
http://facebook.com/MuslimDailyTreasure

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less