Libra Shqip
Endrit Pano
1.3.0 Varies with device
Nje koleksion mbi libra dhe romane ne gjuhen shqipe.

Permban:

Romane
Novela
Perralla
Poezi
Letersia Shqiptare
Historia Shqiperia

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less