Meditatia Zilei
Fundatia SEER Romania
1.1 0.0mb

În anul 1997 începea lucrarea de traducere, tipărire și distribuire a “Cuvântului lui Dumnezeu pentru astăzi” - meditații zilnice- autor Bob Gass. Fundația SEER care se ocupă cu această lucrare pe teritoriul României, are ca obiectiv transmiterea Evangheliei lui Isus Hristos la cei nemântuiți și încurajarea celor mântuiți prin devoționalul de meditații zilnice.

Această aplicație vine în ajutorul celor care iubesc aceste meditații și vor să le citească de pe platformele Android. Ne bucurăm că până aici Domnul ne-a ajutat și suntem mulțumitori Lui Dumnezeu pentru ajutorul Lui în acest proiect. Ne rugăm ca această aplicație să fie o binecuvântare pentru mulți iubitori de “Cuvânt” și să fie un ajutor pentru prietenii meditațiilor zilnice.

Ne bucurăm de fiecare dată când Dumnezeu, în chip miraculor, răspunde rugăciunilor noastre și vă mulțumim tuturor celor care ne susțineți în rugăciune și faceți posibilă continuarea acestei lucrări în România. Dumnezeu să vă răsplătească!


1 Petru 4:11 “Dacă vorbește cineva, să vorbească cuvintele lui Dumnezeu. Dacă slujește cineva, să slujească după puterea pe care i-o dă Dumnezeu; pentru ca în toate lucrurile să fie slăvit Dumnezeu prin Isus Hristos, a căruia este slava și puterea în vecii vecilor! Amin”

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less