Fetva bashkëkohore
Furkan ISM
1.1 Varies with device
Një libër praktik me pyetje të ndryshme dhe përgjigje të ofruara nga dijetari i mirënjohur bashkëkohor Dr. Jusuf Kardavi, tani edhe në formë elektronike në gjuhën shqipe, botuar nga Shtëpia Botuese FURKAN ISM nga Shkupi.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less