Kurani Shqip
mor.ninja
251 Varies with device
Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam. KURANI i madhërishëm.
Përktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe:
- Hasan Efendi Nahi
- Feti Mehdiu
- Sherif Ahmeti
Quran ( Kurani ) At Takwir
Kurani (Quran in Albanian)

Allahu ju shpërbleft.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less