Bibla e Shenjtë
Lco
2.0 5.9mb
Ju lutem zgjidhni një libër nga të Biblës së Shenjtë në gjuhën shqipe
Bibla është aktualisht e ndarë në dy grupe të mëdha të librave: Dhiatën e Vjetër dhe të.
Dhjata e Vjetër paraqet historinë e botës nga krijimi i saj me ngjarjet pas kthimit të judenjve nga mërgimi babilonas në shek e katërt
Dhiata e Re paraqet historinë e Jezu Krishtit dhe predikimin e mësimeve të tij gjatë jetës së tij dhe pas vdekjes dhe ringjalljes së tij, në shekullin e parë pas Krishtit (shih: Jeta e Krishtit)
Bibla nuk ishte e ndarë në kapituj nga 1227 pas Krishtit, kur Kardinali Langton Sthepen krijoi ato, dhe nuk kishte asnjë vargje për t'u ndarë kështu në 1551 nga Robert Stephanus2.

Ju lutem Choose a Libere nga të Bibles së Shenjtë nė gjuhën shqipe
BIBLE është aktualisht Allocated amount nė dy of the Group and Medhi tė librave: Dhiatën e Vjetër dhe të.
Dhjata e Vjetër paraqet historinë e Botes nga disclose and because I ngjarjet dog kthimit tė judenjve nga MERGE Babilonas nė shek e katërt
Dhiata e Re paraqet historinë e Jezu Krishtit et predikimin e meats të tij gjatë Jetes së tij et pas vdekjes et ringjalljes së tij, no shekullin e pare Krishtit dog (shih: Jeta e Krishtit)
BIBLE nuk ishte Allocated amount nė kapituj nga 1227 Krishtit dog, kur Cardinals Langton Sthepen krijoi ato, et nuk kishte Decelerates vargje Trainings t'u Ndar Kesht nė 1551 nga Robert Stephanus2.

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less