Spar Kjøp kundeavis
Spar Kjøp AS
1.0 5.9mb

Spar Kjøp Appen – Hele Norges Familievarehus!
I denne applikasjonen kan du handle varer direkte på nett fra hele Norges familievarehus.
Alt på et sted: Klær til dame, herre og barn. Alt til hus og hjem, i tillegg til jakt og fiske, sport, leker mm.

Denne applikasjonen er tilgjengelig for iPhone, iPad og nettbrett.

Med denne applikasjonen kan du laste inn og se de siste Spar Kjøp katalogene og andre publikasjoner fra Spar Kjøp. Akkurat som den trykte katalogen, er den digitale katalogen full av spennende nyheter, tilbud og informasjon og du kan handle varene direkte fra applikasjonen på nett. Katalogen har rundt 200 sider, og viser et bredt utvalg av varer fra Spar Kjøp.

Applikasjonen har mange funksjoner. Når du går inn på applikasjonen kan du velge mellom flere kataloger og andre publikasjoner ved å ta to fingre og zoome ut på skjermen. Du kan klikke og zoome inn og ut på alle produkter og sjekke lagerbeholdning i butikk om varen ikke skulle være tilgjengelig på nett. I tillegg kan du lagre, dele, laste ned og lage en stream av innholdet i katalogen.
- HVORDAN FUNGERER DET?
Alt du trenger å gjøre er å klikke på produktet du liker og legge det i handlekurven. Du kan så gå tilbake til katalogen og bla videre til neste varen. Enkelt! Når du er ferdig velger du betalingsmetode, følger stegene trinnvis og fullfører kjøpet.
- LEVERING
Spar Kjøp leverer varer gjennom posten, så du kan enten få det levert rett hjem eller i nærmeste post i butikk. Spar Kjøp leverer til hele Norge inkludert Svalbard!
- DEL DET DU LIKER
Kunne dette passet en venn eller familiemedlem? Del varer med vennene dine på Facebook eller Instagram!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less