40 Hadithet e Neveviut
DawaTools
Varies with device Varies with device
40 Hadithet e Imam Neveviut për Android

- 40 Hadithet me tekst arabisht dhe shqip
- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek hadithi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin shqip dhe fusnote)
- Ruajtja e një hadithi në listën e favoriteve
- Degjimi i recitimit të hadithit në gjuhën arabe
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: Varies with device

...more ...less