Takvimi - Shqip
DawaTools
4.5.3 Varies with device
Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin).

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less