iMMovator Cross Media Network
tabula nova
3.0.4 5.4mb

De iMMovator app is een verzameling van tijdens iMMovator activiteiten opgedane kennis over nieuwe ontwikkelingen in de media industrie. De informatie die tijdens onze evenementen, projecten en onderzoek is opgedaan wordt in deze app beschikbaar gesteld aan de hand van diverse publicaties. Zo zijn in de app de video’s, slides en verslagen te vinden van de Cross Media Cafés, het Mediapark Jaarcongres en de Media Future Week te vinden in de publicatie ‘Trends en Ontwikkelingen in crossmedia’. Maar ook andere publicaties, zoals de Cross Media Monitor zullen in de app gepubliceerd worden.
Bent u op zoek naar meer informatie over de laatste crossmediale ontwikkelingen, zoals tablets, 3D, Connected TV, nieuwe crossmediale formats of op zoek naar de laatste cijfers over de industrie? De iMMovator app biedt een schat aan informatie in de vorm van verslagen, video’s en presentaties over deze onderwerpen.

Over iMMovator
Het iMMovator Cross Media Network is een netwerkorganisatie die zich richt op het versterken van de crossmediasector met de nadruk op innovatie en economisch rendement. Daartoe organiseert iMMovator verschillende activiteiten. We brengen mensen bij elkaar tijdens events, delen en verspreiden kennis, doen zelf onderzoek en initiëren projecten.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less