Solat Jamak Dan Qasar
Tototomato
1.0 Varies with device
Aplikasi Solat Jamak dan Qasar ini merukan panduan untuk membantu para musafir dan juga masyarakat mengenai mudahnya beribadat dengan menunaikan solat secara jamak atau qasar jika anda dalam perjalanan ke sesuatu destinasi.

Panduan Solat Jamak dan Qasar ini mudah difahami dan sesuai untuk semua lapisan peringkat usia.Gunakanlah kemudahan ini dalam kehidupan seharian anda khususnya jika anda dalam satu perjalanan ke sesuatu destinasi.

Bagi kaum muslimin, maka menjalankan sholat lima waktu adalah kewajiban dalam segala kondisi dan situasi. Keadaan terkadang memaksa kita untuk melaksanakan solat dalam keadaan yang tidak biasa.
Mengerjakan sholat fardhu dengan cara Solat Jamak dan Qasar adalah salah satu kemudahan yang diberikan oleh Allah kepada umat muslim agar tetap dapat menjalankan sholat dalam berbagai situasi.

Aplikasi Solat Jamak dan Qasar bertujuan untuk memberikan pedoman dan pengetahuan tentang bagaimana melaksanakan sholat fardhu dengan cara jamak dan qasar. Ia juga merangkumi soal jawab dan huraian yang mudah difahami sebagai panduan.

Aplikasi panduan sholat jamak qasar ini berisi bacaan bacaan niat sholat fardhu dengan cara di jamak ataupun qasar.

Terima kasih dan selamat mencuba aplikasi ini. Semoga bermanafaat.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less