NOUL COD CIVIL: Despre Bunuri
Wolters Kluwer Romania
1.0 Varies with device
Wolters Kluwer Romania iti ofera gratuit o aplicatie pentru mobil, prin care poti avea textul complet al Cartii a III-a din Noul Cod Civil, “Despre Bunuri” - cele opt titluri si articolele ce li se cuvin - in propriul telefon.

Formatul este unul simplu si placut, care iti permite urmarirea Titlurilor, Capitolelor si Sectiunilor, precum si o navigare facila intre acestea.

In plus, aplicatia contine o sectiune separata, destinata stirilor si noutatilor despre produsele, evenimentele si campaniile organizate de Wolters Kluwer Romania.

Astfel, tu poti avea in propriul telefon mobil, printr-o simpla descarcare a aplicatiei, tot ce ai nevoie sa stii „Despre bunuri”, in aceeasi forma in care este impartita Cartea. Legea, in articole complete, printr-o simpla accesare a aplicatiei, oriunde si oricand ai nevoie de ea.

Iar pentru ca tu sa ai din ce in ce mai multe informatii de calitate la indemana, Wolters Kluwer Romania are in vedere extinderea continutului aplicatiei.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.0.1 and up

...more ...less