Từ điển tiếng anh thông dụng
Nam Thang Ltd.
1.0 Varies with device
Ứng dụng được thiết kế như 1 từ điển tra cứu nhanh với 3000 từ phổ biến nhất thường được dùng từ Oxford dictionary , với ứng dụng này bạn có thể kết hợp giữa việc tham khảo cũng như học từ vựng theo cách của riêng bạn bằng việc nhóm những từ bạn muốn theo từng chủ đề riêng phù hợp với công việc, mục đích cũng như nhu cầu riêng của bạn. Với việc hỗ trợ công cụ phát âm và ví dụ sử dụng phong phú, ứng dụng sẽ giúp ích cho bạn khi đi du lịch và trong công việc hằng ngày.
Hãy biến việc tra từ điển trở thành thói quen, sở thích và công cụ hữu ích cho riêng mình!
Chúc tất cả các bạn thành công!

The application is designed as 1 fast dictionary lookups with 3000 most common words from the Oxford dictionary is often used, with this app you can combine reference vocabulary as well as your own by way of the group of words you want to fit a particular type of work, as well as the purpose of your own needs. With the tool support pronunciation and usage examples rich application will help you while traveling and in daily work.
Let's turn to the dictionary become habits, preferences and useful tool for their own!
Wishing you all success!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less