Bibla e Shenjtë Shqiptare
Zavarise Apps
1.0 6.7mb
Get më afër Jezusit dhe Perëndisë me këtë app Biblës Shenjtë.

Shenjtë Bibla App për Android.

Gjuha: Shqip

LEXO, DËGJO DHE studiojnë Biblën
- Jo Ne Linje Bibla:
Punon offline, Lexoni edhe pa qasje në internet.
- User Friendly Interface:
Ne urrej clunky, e vështirë për t'u përdorur Apps biblike. Kjo është arsyeja pse kemi krijuar një të lehtë për t'u përdorur ndërfaqe, dhe për qëllim të bëjë këtë app Bibla aq e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur të jetë e mundur.
- Kërkesë Lutja:
Nevojë për një namazin? A kërkesën tuaj lutje.
- FALAS:
Më e rëndësishmja nga të gjitha, FALAS saj.

Download the Holy Bible app today and experience fuller, richer Bible study—wherever you go.

Read the bible and knows there is fundamental to every Christian. The Bible is like a survival manual with tips and stories illustrated by people.

This is the version of the Bible used by most evangelical churches.

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less