Kim van Norren
Zilverstede
1.0.0 43.0mb

Beleef het werk van Kim van Norren, een jonge Nederlandse kunstenaar, intensiever door deze app te downloaden. De app is exclusief ontwikkeld om de publicatie over het werk van Kim van Norren aan te vullen met een dimensie die niet in een boek past. Het belangrijkste kenmerk van deze virtuele omgeving is dat ze een rijke verscheidenheid biedt aan muziek en proza, die direct of indirect, betrekking hebben op de schilderijen en werken op papier, zoals afgebeeld in het boek ‘You tell me words don’t matter’. Deze publicatie is tot stand gekomen door de toekenning van de Sieger White Award 2014 aan het werk van Kim van Norren.

De app volgt het stramien van het boek, een onderverdeling in werk dat gemaakt is per kalenderjaar. Maar er is een andere weg te volgen, die meer intuïtief van aard is, en waar een app die je kunt bekijken op je tablet of smartphone, beter geschikt voor is dan een boek. Laat je leiden door een gebied waar popsongs, oude hertaalde teksten, poëzie en proza of anderszins uitgesproken teksten door elkaar heen dwalen, gekoppeld aan de werken die er door konden ontstaan. Welcome to my world, zoals Depeche Mode het zo verleidelijk zingt, krijg een inkijkje in de parallelle virtuele werkelijkheid van waaruit van Norren’s schilderijen hun weg naar een eigen bestaan vinden.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less