Tho tinh Xuan Dieu
VietAPK
1.0 Varies with device
Tình yêu là đề tài muôn thuở trong thi ca. Nhắc đến thơ tình nhiều người nghĩ ngay đến Xuân Diệu bởi ông được biết đến như là một nhà thơ lãng mạn trữ tình và không phải ngẫu nhiên mà ông được mệnh danh là “ông hoàng thơ tình”. Như nhà thơ Thế Lữ - người đi tiên phong của phong trào Thơ Mới từng nhận xét về Xuân Diệu: “thơ của ông không phải là văn chương nữa, đó là lời nói, là tiếng reo vui hay năn nỉ, là sự chân thành cảm xúc hoặc là những tình ý rạo rực biến lẫn trong những thanh âm, Xuân Diệu nhà thi sĩ của tuổi xuân của lòng yêu và của ánh sáng”. Tuyển tập dành cho những người yêu thơ lãng mạn trữ tình cũng như giúp các bạn học sinh hiểu thêm về một trong những cây đại thụ của nền thi ca hiện đại Việt Nam.

Love is the subject of poetry forever Referring to the many poets who think of Xuan Dieu because he is known as a lyrical poet romantic and it is no coincidence that he was dubbed the "prince of love poems." As The Poets Brigade - pioneers of the New Poetry movement on Xuan Dieu remarked: "His poetry is not writing anymore, it's the words, the voice of mirth or pleading, the sincerity 's feelings or intentions flaming fence and turning in the sounds, the poet Xuan Dieu youth's love and light. " Collection for those who love romantic lyric poetry as well as help the students learn more about one of the giant trees of modern poetry Vietnam.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less