Poveşti de H.C. Andersen
Online Studios.RU
Varies Varies with device
Fie somnul cat de rau,
Eu adorm copilul tau.

Poti citi pruncului tau povesti sau le puteti urmarii impreuna.
Include urmatoarele povesti:

***Hainele cele noi ale împaratului
***Povestea unui gât de sticla
***Soldatelul de plumb
***Craiasa Zapezii
***Lebedele
***Degetica
***Fetita cu chibrituri
***Ratusca cea urâta
***Cufarul zburator
***Privighetoarea
***Mica Sirena
***Fata din soc
***Printesa si mazarea
***Klaus cel mic si Klaus cel mare

Hans Christian Andersen (1805 - 1875) a fost un scriitor danez cunoscut în special pentru basmele sale dedicate copiilor. În timpul vietii, Andersen a fost celebrat de familia regala si aclamat pentru ca a adus bucurie copiilor din întreaga Europa. Cu timpul, basmele sale au fost traduse în peste o suta de limbi si continua sa fie publicate în milioane de exemplare în toata lumea.

Povestile pentru copii din colectia acestui colt de Internet au fost selectate cu dragoste si atentie anume pentru a raspunde exigentelor fiecarui copil, parinte, bunic, învatator, profesor sau educator... Fie ca este vorba de o poveste de iubire, o povestire de Craciun sau o poveste scurta de noapte buna - compilatia de povesti online cuprinde cu siguranta ceea ce cautati si va place... Totusi, aici nu veti gasi povesti de groaza sau povesti adevarate :)
Lumea fantastica a basmelor nemuritoare a fost împartita în câteva sectiuni, care speram ca va vor prinde bine atât în timpul liber, pentru distractie, cât si pentru pregatirea temelor pentru scoala. În acest sens, creatiile literare sunt dedicate prichindeilor, prescolarilor si elevilor: povesti ecranizate, povesti audio, desene animate si povesti clasice pentru copii de orice vârsta.
Colectia include de asemenea si o variata gama de povesti cu zâne, cu printese si împarati, cu animale nazdravane si fenomene supranaturale. Aici veti citi Povestea Craiasa Zapezii sau alte povesti frumoase si la fel de interesante. În plus - se gasesc si o multime de povestiri, nuvele sau snoave, pentru toate gusturile... Trebuie sa mai stiti si ca nu ne-am limitat doar la basmele clasice. Avem si foarte multe povesti noi, care, veti vedea, va vor place la fel de mult ca si acelea cu care v-ati obisnuit deja. Poftiti la lectura!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less