Emra për fëmijë
Fokus Developers
6.5 Varies with device
Të dashura nëna në këtë aplikacion kemi përzgjedhur emrat më të bukur shqipëtar.
Emrat janë të ndarë ne kategori: emra për meshkuj, emra për vajza, emrat në modë dhe kategori tjera.

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less