Kotiliesi Reseptit
Otavamedia
2 Varies with device
Kotilieden resepteissä on yli 4000 laadukasta ja testattua ruoka-ohjetta, joita voit tutkia nyt kätevästi puhelimellasi tai tabletillasi. Reseptejä voi hakea erikoisruokavalion, valmistusajan, ateriatyypin tai sesongin mukaan.

Voit tehdä ostoslistan ruokaohjeesta ja lähettää sen itsellesi tai vaikkapa puolisollesi tai muulle perheenjäsenellesi tekstiviestinä tai sähköpostitse.

--

Androidin versiossa 4.4.2 on haivattu yhteensopivuusongelma, jonka johdosta sovellus ei välttämättä käynnisty oikein. Ongelmaan on tulossa päivitys lähiaikoina.

Home cooker recipes are more than 4000 high-quality and tested food guidelines that you can now conveniently explore the phone or tablet. Recipes can apply for a special diet, cooking time, meal type or season.

You can make a shopping list of recipes and send it to yourself or even your spouse or other family member as a text message or email.

-

Android version 4.4.2 has haivattu compatibility issue, by virtue of which an application may not boot properly. The problem is getting an update in the near future.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less