Vaktia 2016
Fisnik Ibishi
1.2 Varies with device
Aplikacioni ka për qëllim të ju lehtësoj përdoruesve të dinë saktë kohën e iftarit si dhe kohët tjera.

Ky aplikacion vlenë vetëm për teritorin e Kosovës.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less