Διεθνής Οικονομική Lite
Kritiki Publishing SA
1.0.1 45.0mb

To κορυφαίο βιβλίο των διακεκριμένων οικονομολόγων, του νομπελίστα P. R. Krugman και του M. Obstfeld, είναι το πιο διαδεδομένο σύγγραμμα στο μάθημα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και του διεθνούς εμπορίου. Περιλαμβάνει μελέτες περιπτώσεων, διαγράμματα, περιλήψεις, προβλήματα για επανάληψη, που διευκολύνουν την εκμάθηση και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των φοιτητών, βοηθώντας τους να εμπεδώσουν το περιεχόμενο των πανεπιστημιακών διαλέξεων.

Για την αναθεωρημένη αυτή έκδοση του βιβλίου, οι συγγραφείς προχώρησαν σε μια εκτενή ανασύνθεση πολλών κεφαλαίων σύμφωνα τόσο με τις θεωρητικές εξελίξεις στο πεδίο, όσο και με τις πιο σύγχρονες πρακτικές εφαρμογές τους. Πέραν αυτών των δομικών αλλαγών, το βιβλίο έχει αναθεωρηθεί με τρόπο που να παρακολουθεί την επικαιρότητα. Μελετώνται έτσι, μεταξύ άλλων: η μεταφορά συντελεστών διεθνώς, οι συνέπειες της αποτυχίας των συζητήσεων της Doha, ο ρόλος των εξωτερικών οικονομιών στο διαπεριφερειακό εμπόριο, οι ασιατικές αγορές μη εκτελεστών προθεσμιακών συμβολαίων συναλλάγματος, η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση που ξέσπασε ton Αύγουστο του 2007 εξαιτίας των επισφαλών στεγαστικών δανείων στις ΗΠΑ.

Με την εφαρμογή μπορείτε να αξιοποιήσετε αποσπάσματα, εικόνες και σχήματα, δυνατότητα δυναμικής αναζήτησης και πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό κατά τη μελέτη σας.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει:
- τα αναλυτικά περιεχόμενα του βιβλίου
- σημαντικά αποσπάσματα
- εικόνες και σχήματα του βιβλίου
- εξισώσεις
- στοιχεία της ταυτότητας του βιβλίου

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less