Macedonian Bible
Колдаев Максим
1.10 Varies with device
Библија со интегрирана база на податоци SQLite.

Можете да ги зачувате база на податоци за уред на корисникот со цел да се слободна дистрибуција на Библијата на другите еден удобен датотека база на податоци SQLite.

На убав карактеристики - едноставно и лесно да се движите.

Исто така имаат можност да се спаси во текстуална датотека, и книгата на глава.

Поглавје прескокнете напред и назад со вашиот прст.
Зголемување и намалување на големината на фонтот.

Мир со вас, браќа и сестри!

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less