Enkco Foodapp HD
MM concepts
1.8 24.0mb

Alstublieft. Hier is uw Enkco Food App. U vindt hierin een brede impressie van Enkco’s assortiment en van de diverse merken die wij voeren, zoals Vivera en Any Moment.
Wij schrijven hier bewust ‘impressie’, want dit Food App is maar een momentopname. Enkco komt immers regelmatig met nieuwe producten, verbeterde recepturen en met assortimentsuitbreidingen en -veranderingen. Dat is ook de kracht van Enkco. Enerzijds een breed basisassortiment, maar anderzijds altijd de mogelijkheid om snel te innoveren en te vernieuwen. Of dat nu is voor retail, onder merk of onder private label, of voor de foodservice of de maaltijdindustrie. Enkco blijft ontwikkelen en inspelen op uw wensen en ideeën en die van uw markten. Met ons hypermoderne machinepark en snelle logistiek kan dat ook. Enkco hanteert bovendien strenge normen en controles voor al haar grondstoffen, hulpstoffen en eindproducten en werkt volgens HACCP-systemen en is ook BRC (A-status)/IFS (hoger niveau) gecertifi ceerd. Enkco test essentiële producteigenschappen zoals o.a. smaak, structuur en houdbaarheid in onze eigen proefkeuken en ons foodlaboratorium.

Maar eigenlijk komt het bij Enkco allemaal neer op optimale klant- en marktgerichtheid. Die zaken beschouwen wij namelijk als onze tweede natuur. Zodat u in Enkco altijd een partner treft waar u altijd van op aankunt en die altijd denkt vanuit gunstige prijs/kwaliteitverhoudingen.

Wij zijn u graag van dienst!
Enkco Foodgroup
Check regelmatig www.enkco.nl of deze App voor het laatste product- en ander nieuws!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less