ISSO-KennisKaarten
ISSO
1.0.1 0.0mb

Gratis installatiekennis voor de dagelijkse praktijk
De ISSO-KennisKaarten-app geeft kort en krachtig praktijkgerichte informatie uit de installatiesector. Het gaat om alle werkvelden: van elektro en ICT, energie en milieu, koeltechniek, luchtbehandeling, veiligheid, verwarming, water en gas. KennisKaarten vermijden of verhelpen problemen die vaak helemaal niet nodig zijn. ISSO, kennisinstituut voor de installatiesector, geeft de kaarten uit ter bevordering van de technische kwaliteit van installaties.

Deze gratis App is ontwikkeld door Knowmax B.V. en wordt u aangeboden door ISSO ter gelegenheid van haar 40 jarig bestaan.

Onderwerpen KennisKaarten
KennisKaarten beschrijven probleemrijke onderwerpen. Bijvoorbeeld hoe u stankoverlast in riolering kunt vinden en verhelpen. Of hoe u een douchebak met warmteterugwinning moet installeren. De databank bevat mei 2014 meer dan 100 KennisKaarten en dat aantal blijft maandelijks stijgen. Uiteraard voldoet de informatie aan de geldende wetten en normen.

Voor wie?
De KennisKaarten zijn in principe ontwikkeld voor uitvoerende partijen, zoals installateurs, adviseurs en controleurs. Een aantal KennisKaarten kunnen ook interessant zijn voor andere doelgroepen, zoals bijvoorbeeld consumenten.

De ISSO-KennisKaarten-app bevat:
vele probleemrijke onderwerpen uit de installatietechniek
snelle zoekfunctie
stappenplannen
foto’s
opsommingen van gevaren en veelgemaakte fouten.

www.isso-kenniskaarten.nl
U kunt de KennisKaarten ook gratis raadplegen en printen via www.isso-kenniskaarten.nl. Tegen een vergoeding kunt u via www.isso.nl geplastificeerde KennisKaarten (A4) bestellen en eventueel voorzien van een bedrijfslogo.

Content rating: Medium Maturity

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less