Vakcentrum CAO
Ritense B.V.
1.4 0.7mb

Vakcentrum app

De Vakcentrum app biedt zelfstandige levensmiddelendetaillisten handige tools. Zo vindt u er bijvoorbeeld de tekst van de cao voor het Levensmiddelenbedrijf. Daarmee kunt u gemakkelijk antwoord geven op vragen van medewerkers. Met de vakantie-urencalculator is het héél eenvoudig om uit te rekenen op hoeveel vakantiedagen een medewerker recht heeft volgens de cao voor het levensmiddelenbedrijf. Als u aangesloten bent bij Vakcentrum ZorgPortaal kunt u voortaan via de app de ziek- en herstelmeldingen doorgeven. Heel handig en tijdbesparend!
U kunt met behulp van de loonberekeningsmodule uitrekenen welk salaris hoort bij een nieuwe medewerker. En als er toch nog vragen zijn, kunt u natuurlijk bij het Vakcentrum terecht. Dan kunt u meteen vragen naar de andere diensten die het Vakcentrum biedt.

Over Vakcentrum

Het Vakcentrum is dé brancheorganisatie voor zelfstandige detaillisten in de foodsector en de fast moving consumer goods. Met passie voor zelfstandig ondernemerschap behartigt het Vakcentrum de collectieve en individuele belangen van haar achterban. Voor meer informatie www.vakcentrum.nl

Content rating: Everyone

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less