VPG TEKNISK AFD. HASSELAGER
HARLEV DATA ved Børge Harlev Kristensen
4.0 2.2mb

Kommunikationsfunktioner til at opnå kontakt med Teknisk Afdelings medarbejdere, VPG, Hasselager.

Løse visitkort, klistrede gule sedler og notater på et afrevet hjørne af en brugt bagerpose ... er ofte den måde man i den hektiske arbejdsdag overdrager kontaktoplysninger til forretningsforbindelser.
Et telefon-nummer gemt i kontaktlisten på mobiltelefonen kan være svært at genkende. Hvem er Søren, Citroen egentlig - er det en kontakt hos Citroen-forhandleren? - og hvilken kontakt er det så der? Denne uklarhed undgås, såfremt man i stedet anvender en downloadet app med kontakter for ens Citroen-forhandler.
-
Her er en app for en specifik teknisk afdeling - app' en samler alle kontakt-oplysninger om afdelingens medarbejdere og arbejdspladsen generelt.
Den enkelte medarbejders kontakt-oplysninger ses i form af:
1. Kort-knap med visning af arbejdspladsens placering på GoogleMaps med mulighed for transportruteoprettelse i GoogleMaps. (Kort-knap er også tilknyttet de enkelte funktioner/medarbejdere, så der er mulighed for forskellige adresser tilknyttet de forskellige funktioner/nedarbejdere).
2. Telefon-knap(per) til direkte opkald til medarbejderen fra app-en ved brug af telefonens opkaldsfunktion.
3. E-mail-knap for afsendelse af e-mail til medarbejderens mailadresse ved brug af telefonens mail-program.
4. SMS-knap for afsendelse af tekst-beskeder til medarbejderens mobiltelefon.
Yderligere også funktion for afsendelse af samme mail til samtlige medarbejdere - og for afsendelse af tekstbesked til samtlige medarbejdere.
-
App'en er udviklet med det formål at tilbyde forretningsforbindelser download af denne fra Google-Play ... så forretningsforbindelserne undgår at skulle håndtere visitkort, klistrede gule sedler og notater på et hjørne af brugt bagerpose.
Ændres et navn eller et telefonnummer i virksomheden, så skal det blot ændres i app-en og opdateres på GooglePlay, hvorefter alle, der har app installeret på deres mobiltelefon automatisk i løbet af få timer vil få nye opdaterede data i app-en.
-
Denne app fungerer også på Android-tablet - men kræver naturligvis mobilforbindelse for at funktionerne opkald og sms-afsendelse kan fungere.

Content rating: Everyone

Requires OS: 1.5 and up

...more ...less