Kommunikationsfunktioner til at opnå kontakt med medarbejderne i en fiktiv virksomhed ACME AUTO, Sakskøbing.

Løse visitkort, klistrede gule sedler og notater på et afrevet hjørne af en brugt bagerpose ... er ofte den måde man i den hektiske arbejdsdag overdrager kontaktoplysninger til forretningsforbindelser.
Et telefon-nummer gemt i kontaktlisten på mobiltelefonen kan være svært at genkende. Hvem er "Søren, Citr" egentlig - er det en kontakt hos Citroen-forhandleren? - og hvilken kontakt er det så der? Denne uklarhed undgås, såfremt man i stedet anvender en downloadet app med samtlige kontakter for f. eks. ens Citroen-forhandler.
-
Her er en app for en specifik men i dette eksempel en fiktiv virksomhed - app' en samler alle kontakt-oplysninger om virksomhedens medarbejdere og virksomheden generelt.
Den enkelte medarbejders kontakt-oplysninger ses i form af:
1. Kort-knap med visning af arbejdspladsens placering på GoogleMaps med mulighed for transportruteoprettelse i GoogleMaps. (Kort-knap er også tilknyttet de enkelte funktioner/medarbejdere, så der er mulighed for forskellige adresser tilknyttet de forskellige funktioner/medarbejdere).
2. Telefon-knap(per) til direkte opkald til medarbejderen fra app-en ved brug af telefonens opkaldsfunktion - såvel fastnetnummer som mobilnummer.
3. E-mail-knap for afsendelse af e-mail til medarbejderens mailadresse ved brug af telefonens mail-program.
4. SMS-knap for afsendelse af tekst-beskeder til medarbejderens mobiltelefon.
Yderligere også funktion for afsendelse af samme e-mail til samtlige medarbejdere - og for afsendelse af samme tekst-besked til samtlige medarbejdere.
-
App'en er udviklet med det formål at tilbyde kunder og andre forretnings-forbindelser download af denne fra Google-Play ... så alle undgår at skulle håndtere visitkort, klistrede gule sedler og notater på et hjørne af en brugt bagerpose.
Ændres et navn eller et telefonnummer i virksomheden, så skal det blot ændres i app-en og opdateres på GooglePlay, hvorefter alle, der har app installeret på deres mobiltelefon, automatisk i løbet af få timer vil få nye opdaterede data i app-en.
-
Denne app fungerer også på Android-tablet - men kræver naturligvis mobilforbindelse for at funktionerne opkald og sms-afsendelse kan fungere.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less