SEALING SYSTEM A/S KONTAKTER
HARLEV DATA ved Børge Harlev Kristensen
1.0 2.3mb

Kommunikationsfunktioner til at opnå kontakt med medarbejderne i SEALING SYSTEM A/S.

Løse visitkort, klistrede gule sedler og notater på et afrevet hjørne af en brugt bagerpose ... er ofte den måde man i den hektiske arbejdsdag overdrager kontaktoplysninger til forretningsforbindelser.
Et telefon-nummer gemt i kontaktlisten på mobiltelefonen kan være svært at genkende. Hvem er "Søren, SEAL." egentlig - er det en kontakt hos SEALING SYSTEM A/S? - og hvilken kontakt er det så der? Denne uklarhed undgås, såfremt man i stedet anvender en downloadet app med samtlige kontakter for SEALING SYSTEM A/S.
-
Her er en app for SEALING SYSTEM A/S - app' en samler alle kontakt-oplysninger om virksomhedens medarbejdere og virksomheden generelt.
Den enkelte medarbejders kontakt-oplysninger ses i form af:
1. Kort-knap med visning af virksomhedens/arbejdspladsens placering på GoogleMaps med mulighed for transportruteoprettelse i GoogleMaps.
2. Telefon-knap(per) til direkte opkald til medarbejderen fra app-en ved brug af telefonens opkaldsfunktion - såvel fastnetnummer som mobilnummer.
3. E-mail-knap for afsendelse af e-mail til medarbejderens mailadresse ved brug af telefonens mail-program.
4. SMS-knap for afsendelse af tekst-beskeder til medarbejderens mobiltelefon.
Yderligere også funktion for afsendelse af samme e-mail til samtlige medarbejdere - og for afsendelse af samme tekst-besked til samtlige medarbejdere.
-
App'en er udviklet med det formål at tilbyde kunder og andre forretnings-forbindelser download af denne fra Google-Play ... så alle undgår at skulle håndtere visitkort, klistrede gule sedler og notater på et hjørne af en brugt bagerpose.
App opdateres ved ændringer i en eller flere kontaktoplysninger.
-
Denne app fungerer også på Android-tablet - men kræver naturligvis mobilforbindelse for at funktionerne opkald og sms-afsendelse kan fungere.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less