ParkBar
CloudFaces
1.0.8 4.9mb

С прекрасното си местоположение в самия парк на ъгълът на ул.Шипка 26 сгушен сред множество стари дървета, може да откриете „Park Bar”, един наистина емблематичен софиийски кафе-бар!

Интериорът в „Park Bar” е стилен и оригинален, комбиниция от класически, ретро и ърбън стил. Съчетанието между огромни кожени меки кресла и много дървени мини масички предоставят уют и класа в едно. Невероятна атмосфера и приятен лаундж, ще ви откъснат за миг от градската суматоха, докато релаксирате с ароматно кафе на удобните мебели. Кристалните полюлей, възглавнички навсякъде около вас и ретро акценти, внасят закачливост и кокетност.
Впечатление прави и огромната колекция картини, дело на Александър Добринов, единственият завършен портретен карикатурист у нас. А лятната градина е чудесно място да прекарате съвършеният лежерен ден опитвайки от многобройните кафе напитки или пък освежаващи коктейли, заобиколени от зеленината на дърветата и спокойствието на паркът.

Не може да не споменем виненият лист, който със сигурност ще задоволи желанията на всеки ценител.
Обслужването е винаги на ниво и прави барът идеален за частни партита, специални събития или пък среща с приятели. Със сигурност ще останете доволни и вечерта ви ще приключи с много положителни емоции!

Класно обслужване, изкушаващо меню и уникална атмосфера. Модерен, различен, впечатляващ, посетете „Park Bar” насладете се на приятна вечер с приятели и намерете нови!

Насладете се на свободното си време ПРИ НАС!
ParkBar application

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less