Interamerican Bulgaria Mobile
Interamerican Bulgaria
1.2 0.3mb

Имаме грижата!

Основната цел на Интерамерикан е с мобилното си приложение да предостави на своите клиенти чувството за сигурност и грижа при настъпване на застрахователно събитие.

При настъпване на застрахователно събитие, клиентът ще получи указания, които ще му укажат необходимите действия в зависимост от конкретно настъпилата ситуация. Приложението съдейства на потребителите си да се свържат чрез него със съответните органи на реда, за да регистрират произшествието. То може да локализира мястото на събитие чрез GPS приемника на устройството, освен това предлага на ползвателите си да заснемат уврежданията по своя автомобил, както и да оставят свой телефон за контакт. В случай, че автомобилът не е в движение поради събитието, Асистентът при щета ще предложи на клиентите си да се обадят директно от него на асистиращата компания, която ще репатрира увреденият автомобил.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less