Cheers Assen
Mobile Phone Media
1.05 6.8mb

In cafe Cheers is iedereen welkom en voel je je direct thuis. Hier ontmoet je in ongedwongen sfeer je vrienden of collega’s. Een plek waar je kunt genieten van een drankje en een hapje, waar met grote regelmaat live muziek is maar je ook met regelmaat gezellig mee kan doen met de ‘Pub Quiz’. Ook worden bijna altijd alle belangrijke sportwedstrijden en met name de eredivisie voetbal op grootbeeld uitgezonden. In Cheers vindt je vaak een internationaal gezelschap in combinatie met sportieve Assenaren.

British Pub Cheers ligt in het centrum van Assen aan de Kerkstraat 27.
Cheers is te vinden direct om de hoek van de Markt. De Markt en de Kerkstraat zijn met hun vele terrassen het horecagebied van Assen. Je vindt hier diverse gezellige restaurants en Cafés.
Binnen beschikken wij over diverse zitjes en een gezellige bar om met vrienden of collega’s gezellig te zitten. Op ons terras kun je bij ons tot laat in de avond genieten van een borrel met hapjes.
Je vindt in Cheers de authentieke Engelse drinkgewoonten: zoals Guinness, Kilkenny, een breed assortiment whisky’s en natuurlijk ‘het mandje chips’.
Naast het ‘fust’ bier hebben wij tevens een ruim assortiment op fles.

Cheers bestaat uit twee verschillende ruimtes.
Het gezellige ingerichte café met z’n bijzonder mooie bar en twee dart banen is te vinden op de begane grond.
Je kunt dus bij ons terecht voor een goed glas drinken, maar ook voor zakelijk borrels of een feestje.
Kom en ervaar het zelf! Laat je verrassen door het unieke interieur, de warme ambiance en de gemoedelijke sfeer.

Cheers,
The Crew

Content rating: Low Maturity

Requires OS: 2.3.3 and up

...more ...less