Med över 10 års erfarenhet av företagsförsäljning inom en stor variation av branscher har vi som grund för vårt arbete en bred, mångsidig branschkunskap med framförallt en god förståelse för behoven hos små och medelstora företag.

Vi har själva en bakgrund som just säljare mot företag och det var i vår yrkesroll som vi märkte att fler och fler företagare började tröttna på den ökade mängd inkommande säljsamtal de fick hantera, oftast gällande produkter eller tjänster som företaget dessutom inte bett om att få ta del av! Många telefonförsäljare är väldigt duktiga på att skapa ett behov för just sin tjänst eller produkt genom god retorik. Det leder till att många företagare gör impulsiva köp av produkter eller tjänster som de i själva verket inte har ett behov av. Då det inte finns någon ångerrätt när handel sker mellan företag är det extra viktigt att inte fatta impulsiva, ogenomtänkta beslut då det kan resultera i att man sitter fast i långa och dyra abonnemang.

En annan rädsla många företag uttrycker rör bluffakturering, något som har ökat extremt mycket de senare åren. Som företagare är det omöjligt att veta om den anonyma säljaren på andra sidan luren arbetar för ett seriöst företag eller inte. Ur dessa erfarenheter föddes vår idé och tjänst, att företag ska slippa råka ut för oseriösa bluff-företag eller snacka bort sin arbetstid med telefonförsäljare utan att gå miste om gynnsamma affärer.

DETTA ÄR EN POC - Inte slutprodukten

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less