Adan Laundry
RAFIQUE SOLUTION
1.399 Varies with device
Ingin tahu lokasi kesemua lokasi outlet dobi Adan Laundary?
Ingin semak status penghantaran dobi anda?
Ingin tahu maklumat terkini Adan Laundary?
Anda boleh dapatkannya di aplikasi ini!

Adan dobi adalah salah satu daripada perintis dalam perniagaan dobi di berpusat Malaysia untuk menggunakan sistem yang inovatif dan revolusioner Lagoon ™ Woolmark Wet Cleaning system ('Lagoon') yang akan membawa industri pembersihan basah dan kering ke tahap yang seterusnya . Bersama-sama dengan slogan untuk "Penyelesaian Pintu ke Pintu" dobi dan pelbagai perkhidmatan yang mereka berikan, Adan Laundry berjanji untuk menyediakan perkhidmatan dobi yang terbaik dan mewujudkan cadangan nilai tertinggi untuk pelanggan dan pelanggan mereka.

Adan CHEM TRADING ( Anak Syarikat Daripada Adan MEMBASUH KUMPULAN) syarikat-syarikat Bumiputera yang beroperasi di Damansara Damai adalah pengeluar dan pembekal pelbagai jenis sabun seperti serbuk dan cecair pencuci dobi , kolar semburan, pelbagai P- losyen wangian , Pelembut dan peralatan lain seperti penyangkut , klip plastik dan lain-lain . Produk yang kami mengeluarkan 100 % isu Bumiputera.

Adan Laundry menyediakan perkhidmatan yang menyeluruh dari segi kualiti dobi dan pembersihan tinggi dengan harga yang berpatutan , perkhidmatan pelanggan yang mesra dan berkesan.

Adan Laundry diasaskan oleh En Zamani B Zakaria dan Puan Zaidatul Akhmar Bt Ramly, yang berpengalaman dalam bidang dobi lebih daripada 10 tahun

Want to know the location of all the laundry outlet locations Adan Laundary?
Want to check the shipping status of your laundry?
Want to know the latest information Adan Laundary?
You can get it on this application!

Laundry Adan is one of the pioneers in the laundry business in central Malaysia to adopt innovative and revolutionary Lagoon ™ Woolmark Wet Cleaning system ('Lagoon') which will bring wet and dry cleaning industry to the next level. Along with the slogan "Solutions Door to Door" and laundry services they provide, Adan Laundry Laundry promise to provide the best service and create the highest value proposition to their clients and customers.

Adan CHEM TRADING (Subsidiary Of Adan WASH GROUP) Bumiputera companies operating in Damansara Damai is a manufacturer and supplier of various kinds of soap powder and liquid laundry detergent, spray collars, various P-lotion fragrances, softeners and other equipment such as hangers, plastic clips and others. The products we manufacture 100% Bumiputera issue.

Adan Laundry provides comprehensive services in terms of laundry and cleaning high quality with reasonable prices, friendly customer service and effective.

Adan Laundry was founded by Mr. and Mrs. Zamani B Zakaria Zaidatul Akhmar Bt Ramly, who are experienced in more than 10 years of laundry

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less